Meer resultaten voor tweedehands merkkleding online

tweedehands merkkleding online
Tweedehands designer kleding kopen en verkopen The Next Closet.
Follow our daily inspiration. Tweedehands designer merken kopen en verkopen. De online marktplaats voor tweedehands design kleding. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10, korting. Hoe het werkt. Verschil DIY en Premium. THE NEXT CLOSET. In de media.
Duurzaam en niet duur: de 6 beste online adressen voor tweedehands designermode Amsterdam Fashion Week.
Adres: Frans Halsstraat 35, Amsterdam. Een goede Nederlandse online aanbieder is Tami Kern. Via haar website verkoopt ze items waar haar hart sneller van gaat kloppen. Veel Chanel, maar bijvoorbeeld ook Azzedine Alaïa en Laurence Dacade. Het zijn altijd kwalitatief hoogwaardige producten die zo simpel zijn dat ze jarenlang interessant blijven. Volgens Tami Kern zijn dit soort designerkleding en accessoires ook nog eens goede investeringen. Naar mate de tijd verstrijkt is een product lastiger te vinden, wordt daardoor schaarser en origineler, daardoor kan de waarde stijgen. Daarom verkoop ik graag Chanel, de kwaliteit van de jasjes is zo goed dat deze er na twintig jaar nog altijd uit zien als nieuw. In Maastricht zit Odile Houx, een winkel voor tweedehands merkkleding die al zestien jaar wordt gerund door Odile de Jong.
Cazou Tweedehands kleding kopen en verkopen.
Cazou is een online marktplaats voor tweedehands kleding en tweedehands kinderkleding. Bij ons kan je dus zowel kleding kopen als verkopen. Kleding verkopen is bovendien volledig gratis! Cazou wil in de eerste plaats een leuke marktplaats zijn voor jonge ouders.
VintyWomen Tweedehands dameskleding VintyWomen.
We verkopen en accepteren alleen kleding die zo goed als nieuw is. Jij stuurt je kleding op. Wij regelen de rest en na verkoop ontvang jij na aftrek 21% btw 40% van de verkoopprijs. Gratis verzending op bestellingen boven 9900.
Full-service platform voor tweedehands merkkleding.
Full-service platform voor tweedehands merkkleding. VintyWomen lanceert een fullservice online platform voor het kopen en verkopen van vintage fashion. 10 April 2014. Helaas hebben we geen rechten meer op deze afbeelding. Online kleding verkopen gebeurt al jaren via sites als Marktplaats of Speurders.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Ohzomooi de mooiste tweedehands merkkleding.
Wie is er online. We hebben 31 gasten online. Ohzomooi de mooiste tweedehands merkkleding. Leuk dat je een kijkje komt nemen op de webshop Ohzomooi. Mijn naam is Martine Hagedoorn, ik ben getrouwd met Gijs en moeder van drie prachtige dochters Sophie, Suze en Floor.
De Ruilhoek Tweedehands merk en designerkleding.
Zoek je mooie tweedehands designer en merkkleding? Vind je het leuk om op jacht te gaan naar dat ene bijzondere item voor een fractie van de originele prijs? De Ruilhoek heeft een groot aanbod aan tweedehands dames, heren en kinderkleding. De artikelen zijn maximaal een derde van de nieuwwaarde geprijsd. De collectie wordt elke dag aangevuld met een paar honderd stuks. Meer over De Ruilhoek lees je hier. Wil je op de hoogte gehouden worden van de SUPERSALE en de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Laat het schatzoeken beginnen. All De Ruilhoek De Ruilhoek Online.
Designer Vintage, waar vind je nou die topstukken? MonStyle.
Salon Heleen Hulsmann. Absoluut bovenaan de lijst staat Salon Heleen Hulsmann waar je zowel online items kunt scoren als in de salon in Amsterdam Oud-Zuid. Salon Heleen Hulsmann beschikt over een zorgvuldig samengestelde selectie tweedehands designer kleding, schoenen en accessoires.

Contacteer ons